klasifikasi

  • Car crankshaft

    Crankshaft mobil langkung >>

    Éta cocog pikeun mobil, kapal, kendaraan rékayasa, mesin pertanian, set generator, kualitas aslina, kalayan penampilan anu saé, kapadetan tinggi, lemes, kacaangan sareng daya tahan saatos réngsé. Unggal produk parantos ngalaman pengujian anu ketat sareng kualitas na parantos dijamin. Bungkusan kotak ngagaduhan penampilan anu saé sareng siklus produksi awét: 20-30 dinten damel, bungkus nétral / bungkus aslina, modeu transportasi: darat, laut sareng hawa.
  • Car camshaft

    Batang mobil langkung >>

    Éta cocog pikeun mobil, kapal, kendaraan rékayasa, mesin tatanén, kualitas aslina, kalayan penampilan anu saé, kapadetan tinggi, lemes, kacaangan sareng daya tahan saatos réngsé. Unggal produk parantos ngalaman pengujian anu ketat sareng kualitas na parantos dijamin. Bungkusan kotak ngagaduhan penampilan anu saé sareng siklus produksi awét: 20-30 dinten damel, bungkus nétral / bungkus aslina, modeu transportasi: darat, laut sareng hawa.
  • Car flywheel

    Flywheel mobil langkung >>

    Éta cocog pikeun mobil, kapal, kendaraan rékayasa, mesin tatanén, kualitas aslina, kalayan penampilan anu saé, kapadetan tinggi, lemes, kacaangan sareng daya tahan saatos réngsé. Unggal produk parantos ngalaman pengujian anu ketat sareng kualitas na parantos dijamin. Bungkusan kotak ngagaduhan penampilan anu saé sareng siklus produksi awét: 20-30 dinten damel, bungkus nétral / bungkus aslina, modeu transportasi: darat, laut sareng hawa.
  • Automotive cylinder head

    Hulu silinder otomotif langkung >>

    Éta cocog pikeun mobil, kapal, kendaraan rékayasa, mesin tatanén, kualitas aslina, kalayan penampilan anu saé, kapadetan tinggi, lemes, kacaangan sareng daya tahan saatos réngsé. Unggal produk parantos ngalaman pengujian anu ketat sareng kualitas na parantos dijamin. Bungkusan kotak ngagaduhan penampilan anu saé sareng siklus produksi awét: 20-30 dinten damel, bungkus nétral / bungkus aslina, modeu transportasi: darat, laut sareng hawa.

tentang Kami

Shijiazhuang Samuel Auto Parts Co., Ltd. mangrupikeun produsén bagian auto otomatis. Dina taun produksi sareng operasi, éta parantos ngawangun garis produksi sareng pamrosésan kalayan téknologi anu luhung, alat produksi anu maju, metode uji coba kelas munggaran sareng manajemén kualitas anu ketat. Sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9001 2000, kualitas ngahontal standar téknis mesin crankshaft internal pembakaran JB / T6727-1999, JB / T51049-1999.

langkung >>

langgeng warta