Produk

  • Engine Casting Crankshaft suitable for Perkins 4.203  with factory price

    Mesin Casting Crankshaft cocog pikeun Perkins 4.203 kalayan harga pabrik

    Modél mobil anu tiasa dianggo: Perkins135
    OEM: 31312730

    30 taun mesin bagian tukang mesin & traktor
    Harga Pabrik
    Jaminan pengiriman tepat waktu
    100% Kontrol kualitas
    Sampel tiasa dipasihkeun pikeun nguji kualitasna

    Kami ogé nyayogikeun:
    1103 Perkins zz90078 / 4181V107
    1104 Perkins zz90239
    1004 Perkins zz90143
    GDA403 Perkins 115256950
    GDA404 Perkins 115256750
    135 Perkins 31312730
    4,203 Perkins
    Perkins zz90238
    Perkins zz90236
    Perkins zz90241


  • Engine Casting Crankshaft for  Perkins135 with Oem Number 31312730 for factory price

    Mesin Casting Crankshaft pikeun Perkins135 kalayan Nomer Oem 31312730 pikeun harga pabrik

    Modél mobil anu tiasa dianggo: Perkins135
    OEM: 31312730

    Akurasi tinggi na tahan maké

    30 taun mesin bagian tukang mesin & traktor
    Harga Pabrik
    Jaminan pengiriman tepat waktu
    100% Kontrol kualitas
    Sampel tiasa dipasihkeun pikeun nguji kualitasna

    Kami ogé nyayogikeun:
    1103 Perkins zz90078 / 4181V107
    1104 Perkins zz90239
    1004 Perkins zz90143
    GDA403 Perkins 115256950
    GDA404 Perkins 115256750
    135 Perkins 31312730
    4,203 Perkins
    Perkins zz90238
    Perkins zz90236
    Perkins zz90241


  • Engine Casting Crankshaft  suitable for Perkins 1104 with Oem Number Zz90238 for factory price

    Mesin Casting Crankshaft cocog pikeun Perkins 1104 kalayan Oem Nomer Zz90238 pikeun harga pabrik

    Oem: Zz90238

    30 taun mesin bagian tukang mesin & traktor
    Harga Pabrik
    Jaminan pengiriman tepat waktu
    100% Kontrol kualitas
    Sampel tiasa dipasihkeun pikeun nguji kualitasna

    Kami ogé nyayogikeun:
    1103 Perkins zz90078 / 4181V107
    1104 Perkins zz90239
    1004 Perkins zz90143
    GDA403 Perkins 115256950
    GDA404 Perkins 115256750
    135 Perkins 31312730
    4,203 Perkins
    Perkins zz90238
    Perkins zz90236
    Perkins zz90241

    Gaya batang engkol rumit pisan. Gawéna dina aksi gabungan tina ngarobih kakuatan gas sacara berkala, gaya inersia sareng momen kakuatan, sareng ngasuh beban anu silih gentong sareng torsion. Ku alatan éta, crankshaft diperyogikeun ngagaduhan kakuatan kacapean anu cekap sareng kaku pikeun nolak tikungan sareng torsi; jurnal kedah ngagaduhan permukaan bantalan anu cekap ageung sareng tahan resistansi. Kami nyayogikeun mobil Perkins crankshafts asli, Perkins range lengkep, crankshafts énggal. Kami gaduh produktivitas anu kuat, waktos pangiriman anu pondok, tiasa ngajamin pasokan barang, sareng ngabagéakeun palanggan pikeun negosiasi bisnis. Kami ogé nyayogikeun konsultasi produk pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.
  • High Precision crankshaft suitable for RenaultR4

    Crankshaft Precision Tinggi cocog pikeun RenaultR4

    Modél mobil anu tiasa dianggo: Renault R4
    OEM: 770053242
  • High-quality car crankshaft is suitable for RenaultE7J

    Crankshaft mobil kualitas luhur cocog pikeun RenaultE7J

    Modél mobil anu tiasa dianggo: Volkswagen
    model: 038109101R / 038109101AH
    Kakuatan pangaruh: 1000 (mPa a
    Diménsi pakét: 500 * 20 * 20
    Jumlah artikel: YD358A
  • The New car crankshaft is suitable for Renault291

    Crankshaft mobil Anyar cocog pikeun Renault291

    Modél mobil anu tiasa dianggo: Isuzu4BD1
    OEM: 5-12310-163-0
    5-12310-163-A

    Panjelasan Produk:
    Parapuluh induksi frékuénsi panengah tina crankshaft bakal ngadopsi alat manaskeun induksi frékuénsi panengah-dikawasa microcomputer, anu ngagaduhan ciri épisiensi tinggi, kualitas stabil, sareng operasi anu tiasa dikendalikeun.

    Produkna didamel tina beusi duktil anu kuat sareng kakuatan anu ditempa, sareng dirawat ku téknologi penguatan permukaan pikeun ningkatkeun kakuatan kacapé tina crankshaft. Éta cocog pikeun mobil, kapal, kendaraan rékayasa, mesin tatanén, set generator, kualitas asli, kalayan penampilan anu saé, kapadetan tinggi, lemes, kacaangan sareng daya tahan saatos réngsé. Unggal produk parantos ngalaman pengujian anu ketat sareng kualitas na parantos dijamin. Bungkusan kotak ngagaduhan penampilan anu saé sareng siklus produksi awét: 20-30 dinten damel, bungkus nétral / bungkus aslina, modeu transportasi: darat, laut sareng hawa.



  • High-quality car crankshaft is suitable for Renault1.9F8T

    Crankshaft mobil kualitas luhur cocog pikeun Renault1.9F8T

    Modél mobil anu tiasa dianggo: Renault1.9F8T
    OEM: 770011183
  • Engine Casting Crankshaft for  Perkins1103 with Oem Number zz90078/4181V107 for factory price

    Mesin Casting Crankshaft pikeun Perkins1103 kalayan Nomer Oem zz90078 / 4181V107 pikeun harga pabrik

    Modél mobil anu tiasa dianggo: Perkins1103
    OEM: zz90078 / 4181V107

    30 taun mesin bagian tukang mesin & traktor
    Harga Pabrik
    Jaminan pengiriman tepat waktu
    100% Kontrol kualitas
    Sampel tiasa dipasihkeun pikeun nguji kualitasna

    Kami ogé nyayogikeun:
    1103 Perkins zz90078 / 4181V107
    1104 Perkins zz90239
    1004 Perkins zz90143
    GDA403 Perkins 115256950
    GDA404 Perkins 115256750
    135 Perkins 31312730
    4,203 Perkins
    Perkins zz90238
    Perkins zz90236
    Perkins zz90241

    Perusahaan Kami
    Nalika ngudag paningkatan produk anu teras-terasan, kami salawasna komitmen pikeun nyayogikeun pangguna nganggo pangalaman layanan anu saé.
    Kalayan slogan "ideal, heart service" sareng konsép "profesionalisme, katengtreman haté, sareng hormat", kami bertekad pikeun nyiptakeun sajumlah kahirupan bagian kualitas otomatis pikeun pangguna.

    Kinerja Tinggi séjén Crankshaft pikeun modél mobil ieu
    Perkins, Mitsubishi, Isuzu, Toyota, Nissan, Mazda, Suzuki, Hyundai, Kia, Peugeot, Citroen, Volkswagen, Audi, Mercedes-benz, BMW, Land rover, Vauxhall.


    Layanan Adat

    Usaha utama kami nyaéta nyayogikeun jasa anu diasuaikeun

    kami nyayogikeun jasa khusus dumasar kana sampel anjeun atanapi gambar

    Harga tiasa diperkirakeun upami anjeun tiasa ngintun Stroke - jurnal rod - lebar jurnal rod - jurnal utama - lebar jurnal utama - panjang total - kipas plat kipas - lébar antara kipas piring sareng poto
  • Auto spare parts crankshaft for Perkins GDA 404 with Oem Number 115256750 for factory price

    Suku cadang mobil otomatis pikeun Perkins GDA 404 kalayan Nomer Oem 115256750 pikeun harga pabrik

    Modél mobil anu tiasa dianggo: Perkins404
    OEM: 115256750

    Kami ogé nyayogikeun:
    1103 Perkins zz90078 / 4181V107
    1104 Perkins zz90239
    1004 Perkins zz90143
    GDA403 Perkins 115256950
    GDA404 Perkins 115256750
    135 Perkins 31312730
    4,203 Perkins
    Perkins zz90238
    Perkins zz90236
    Perkins zz90241


    Perusahaan Kami
    Nalika ngudag paningkatan produk anu teras-terasan, kami salawasna komitmen pikeun nyayogikeun pangguna nganggo pangalaman layanan anu saé.
    Kalayan slogan "ideal, heart service" sareng konsép "profesionalisme, katengtreman haté, sareng hormat", kami bertekad pikeun nyiptakeun sajumlah kahirupan bagian kualitas otomatis pikeun pangguna.

    Kinerja Tinggi séjén Crankshaft pikeun modél mobil ieu
    Perkins, Mitsubishi, Isuzu, Toyota, Nissan, Mazda, Suzuki, Hyundai, Kia, Peugeot, Citroen, Volkswagen, Audi, Mercedes-benz, BMW, Land rover, Vauxhall.


    Layanan Adat

    Usaha utama kami nyaéta nyayogikeun jasa anu diasuaikeun

    kami nyayogikeun jasa khusus dumasar kana sampel anjeun atanapi gambar

    Harga tiasa diperkirakeun upami anjeun tiasa ngintun Stroke - jurnal rod - lebar jurnal rod - jurnal utama - lebar jurnal utama - panjang total - kipas plat kipas - lébar antara kipas piring sareng poto
  • High-quality car crankshaft is suitable for Perkins403 with Oem Number 115256950 for facrory price

    Crankshaft mobil kualitas luhur cocog pikeun Perkins403 kalayan Nomer Oem 115256950 pikeun harga facrory

    Modél mobil anu tiasa dianggo: Perkins403
    OEM: 115256950

    30 taun mesin bagian tukang mesin & traktor
    Harga Pabrik
    Jaminan pengiriman tepat waktu
    100% Kontrol kualitas
    Sampel tiasa dipasihkeun pikeun nguji kualitasna

    Kami ogé nyayogikeun:
    1103 Perkins zz90078 / 4181V107
    1104 Perkins zz90239
    1004 Perkins zz90143
    GDA403 Perkins 115256950
    GDA404 Perkins 115256750
    135 Perkins 31312730
    4,203 Perkins
    Perkins zz90238
    Perkins zz90236
    Perkins zz90241

    Perusahaan Kami
    Nalika ngudag paningkatan produk anu teras-terasan, kami salawasna komitmen pikeun nyayogikeun pangguna nganggo pangalaman layanan anu saé.
    Kalayan slogan "ideal, heart service" sareng konsép "profesionalisme, katengtreman haté, sareng hormat", kami bertekad pikeun nyiptakeun sajumlah kahirupan bagian kualitas otomatis pikeun pangguna.

    Kinerja Tinggi séjén Crankshaft pikeun modél mobil ieu
    Perkins, Mitsubishi, Isuzu, Toyota, Nissan, Mazda, Suzuki, Hyundai, Kia, Peugeot, Citroen, Volkswagen, Audi, Mercedes-benz, BMW, Land rover, Vauxhall.


    Layanan Adat

    Usaha utama kami nyaéta nyayogikeun jasa anu diasuaikeun

    kami nyayogikeun jasa khusus dumasar kana sampel anjeun atanapi gambar

    Harga tiasa diperkirakeun upami anjeun tiasa ngintun Stroke - jurnal rod - lebar jurnal rod - jurnal utama - lebar jurnal utama - panjang total - kipas plat kipas - lébar antara kipas piring sareng poto
  • Quality car crankshaft for Toyota3RZ

    Crankshaft mobil kualitas pikeun Toyota3RZ

    Modél mobil anu tiasa dianggo: Toyota3RZ
    OEM: 13411-75020

    Panjelasan Produk:
    Crankshaft mangrupikeun komponén anu paling penting dina mesin. Éta tahan gaya anu dikirimkeun ku rod panyambungna sareng ngarobahna kana kaluaran torsi ngalangkungan crankshaft sareng ngadorong aksésoris sanésna dina mesin supados tiasa dianggo. Batang engkol dina gaya sentrifugal tina massa anu muter, kakuatan inersia gas sacara berkala sareng gaya inersia anu silihbales, anu ngajantenkeun bantalan engkol tunduk kana beban anu ngagulung sareng torsional. Ku alatan éta, crankshaft diperyogikeun ngagaduhan kakuatan sareng kaku anu cekap, sareng permukaan jurnal kedah tahan-tahan, damel sacara merata, sareng ngagaduhan kasaimbangan anu saé.

    Produkna didamel tina beusi ductile kakuatan-kuat sareng baja palsu, sareng dirawat ku téknologi penguatan permukaan pikeun ningkatkeun kakuatan kacapean tina crankshaft. Éta cocog pikeun mobil, kapal, kendaraan rékayasa, mesin pertanian, set generator, kualitas aslina, kalayan penampilan anu saé, kapadetan tinggi, lemes, kacaangan sareng daya tahan saatos réngsé. Unggal produk parantos ngalaman pengujian anu ketat sareng kualitas na parantos dijamin. Bungkusan kotak ngagaduhan penampilan anu saé sareng siklus produksi awét: 20-30 dinten damel, bungkus nétral / bungkus aslina, modeu transportasi: darat, laut sareng hawa.



  • Standard craft car crankshaft for Toyota2Y

    Crankshaft mobil karajinan standar pikeun Toyota2Y

    Modél mobil anu tiasa dianggo: Toyota2Y
    OEM: 134111-72010

    Panjelasan Produk:
    Dina raraga ngirangan jisim crankshaft sareng kakuatan séntrifugal anu dihasilkeun nalika gerak, jurnal crankshaft sering didamel kerung. Lubang minyak dibentuk dina unggal permukaan jurnal pikeun ngagampangkeun pangenalan atanapi ékstraksi minyak mesin pikeun ngalumasi permukaan jurnal. Dina raraga ngirangan konsentrasi setrés, sendi jurnal utama, pin engkol sareng lengan engkol sadayana dihubungkeun ku busur transisi.

    Produkna didamel tina beusi duktil anu kuat sareng kakuatan anu ditempa, sareng dirawat ku téknologi penguatan permukaan pikeun ningkatkeun kakuatan kacapé tina crankshaft. Éta cocog pikeun mobil, kapal, kendaraan rékayasa, mesin tatanén, set generator, kualitas asli, kalayan penampilan anu saé, kapadetan tinggi, lemes, kacaangan sareng daya tahan saatos réngsé. Unggal produk parantos ngalaman pengujian anu ketat sareng kualitas na parantos dijamin. Bungkusan kotak ngagaduhan penampilan anu saé sareng siklus produksi awét: 20-30 dinten damel, bungkus nétral / bungkus aslina, modeu transportasi: darat, laut sareng hawa.

12 Teras> >> Halaman 1/2