Tentang Kami

Tentang Kami

Shijiazhuang Samuel Auto Parts Co., Ltd. mangrupikeun produsén bagian auto otomatis. Dina taun produksi sareng operasi, éta parantos ngawangun garis produksi sareng pamrosésan kalayan téknologi anu luhung, alat produksi anu maju, metode uji coba kelas munggaran sareng manajemén kualitas anu ketat. Sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9001 2000, kualitas ngahontal standar téknis mesin crankshaft internal pembakaran JB / T6727-1999, JB / T51049-1999. Produkna jual saé di langkung ti 30 propinsi sareng kota-kota di nagari, ogé di pasar Éropa Wétan sareng Asia Tenggara. Produkna cocog pikeun Renault, Nissan, Liszt, Perkins, Peugeot, Volkswagen, Toyota, Hyundai, Mitsubishi, Dongfeng, GM, Isuzu sareng séri anu sanés. Tujuan kami nyaéta salamet ku kualitas sareng pamekaran ku kapercayaan. Kalayan persaingan pasar anu sengit dina waktos payun, perusahaan kami nuturkeun prinsip "customer-centric" Service, pamutahiran kontinyu sareng pamekaran produk-produk berkualitas pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan. Perusahaan daék damel babarengan sareng rerencangan pikeun nyiptakeun cemerlang.

 

Budaya Perusahaan

factory-5
factory-4
factory1
factory (6)
factory (16)
factory (15)

Mitra

345b71be
3ce1bbdf
2868d10e
partner_ciecc
partner_google
partner_paypal