Hulu silinder otomotif

  • High-quality Cylinder head

    Sirah Silinder kualitas luhur

    model: Silinder piston
    Modél mobil anu tiasa dianggo: Ford FOCUS-DV6 2.2
    Kapindahan mobil: 2.2L
    OEN: 908867/1433147/9662378080/71724181 / 0200GW
    Jumlah silinder: 16

    Panjelasan Produk:
    Éta cocog pikeun mobil, kapal, kendaraan rékayasa, mesin tatanén, set generator, kualitas asli, kalayan penampilan anu saé, kapadetan tinggi, lemes, kacaangan sareng daya tahan saatos réngsé. Unggal produk parantos ngalaman pengujian anu ketat sareng kualitas na parantos dijamin. Bungkusan kotak ngagaduhan penampilan anu saé sareng siklus produksi awét: 20-30 dinten damel, bungkus nétral / bungkus aslina, modeu transportasi: darat, laut sareng hawa.

    Kaayaan damel sareng sarat tina sirah silinder
    Sirah silinder nanggung beban mékanis anu disababkeun ku kakuatan gas sareng pengetatan baud sirah silinder, sareng dina waktos anu sami, éta kakeunaan beban termal anu tinggi kusabab kontak sareng gas suhu luhur. Dina urutan pikeun mastikeun segel anu alus tina silinder, sirah silinder tiasa teu ruksak atanapi henteu cacad. Pikeun tujuan ieu, sirah silinder kedah ngagaduhan kakuatan sareng kaku anu cekap. Dina raraga ngadamel sebaran suhu sirah silinder sakumaha seragam anu mungkin sareng hindarkeun retakan termal antara asupan sareng korsi klep knalpot, sirah silinder kedah didinginkan ogé.