Flywheel mobil

  • High-quality car Flywheel

    Flywheel mobil kualitas luhur

    nami produk: Di jero cincin gir 6CT
    modél: 6CT
    mérek mobil: Cummins
    Nomer aksésori: 3415350 3415349
    Modél mobil anu cocog: 6CT8.3

    Dina tungtung kaluaran kakuatan tina crankshaft, nyaéta sisi anu kotak gear sareng alat-alat damelna nyambung. Fungsi utama flywheel nyaéta pikeun nyimpen énergi sareng inersia di luar strok kakuatan mesin. Pikeun mesin opat-stroke, ngan énergi pikeun nyeuseup, komprési, sareng knalpot pikeun hiji stroke asalna tina énergi anu disimpen dina roda roda. Kasaimbanganana dilereskeun leres. Kasaimbangan mesin utamina gumantung kana blok kasaimbangan dina aci. Mesin silinder tunggal gaduh aci kasaimbangan khusus.
    Flywheel ngagaduhan inersia ageung. Kusabab padamelan unggal mesin tina mesin henteu teras-terasan, laju mesin ogé robih. Nalika laju mesin ningkat, énergi kinétik flywheel naék, nyimpen énergi; nalika laju mesin turun, énergi kinétik flywheel turun, ngaleupaskeun énergi. Flywheel tiasa dianggo pikeun ngirangan fluktuasi gancang nalika operasi mesin.
    Éta dipasang di tungtung tukang crankshaft mesin sareng gaduh inersia rotasi. Fungsina pikeun nyimpen énérgi mesin, ngungkulan résistansi komponén sanésna, sareng ngajantenkeun crankshaft muterkeun rata; sambungkeun mesin sareng transmisi mobil ngalangkungan kopling anu dipasang dina flywheel; sareng ngamimitian Mesinna aktipitas pikeun mempermudah mesin ngamimitian. Sareng éta mangrupikeun gabungan tina sensing posisi crankshaft sareng sensing speed wahana.
    Dina stroke kakuatan, énergi anu dikirimkeun ku mesin kana crankshaft, salian ti kaluaran éksternal, bagian énergi kaserep ku flywheel, sahingga laju crankshaft moal ningkat teuing. Dina tilu stroke knalpot, asupan sareng komprési, flywheel ngaleupaskeun énergi na anu disimpen kanggo ngimbangan padamelan anu dikonsumsi ku tilu stroke ieu, sahingga laju crankshaft henteu turun teuing.
    Salaku tambahan, flywheel ngagaduhan fungsi sapertos kieu: flywheel mangrupikeun bagian aktif tina kopling gesekan; pakakas cincin flywheel pikeun ngamimitian mesin dipasang dina pasisian flywheel; tanda tengah paéh luhur ogé diukir dina flywheel pikeun kalibrasi waktos Ignition atanapi waktos suntikan bahan bakar, sareng ngatur clearance klep.