Sirah Silinder kualitas luhur

Pedaran pondok:

model: Silinder piston
Modél mobil anu tiasa dianggo: Ford FOCUS-DV6 2.2
Kapindahan mobil: 2.2L
OEN: 908867/1433147/9662378080/71724181 / 0200GW
Jumlah silinder: 16

Panjelasan Produk:
Éta cocog pikeun mobil, kapal, kendaraan rékayasa, mesin tatanén, set generator, kualitas asli, kalayan penampilan anu saé, kapadetan tinggi, lemes, kacaangan sareng daya tahan saatos réngsé. Unggal produk parantos ngalaman pengujian anu ketat sareng kualitas na parantos dijamin. Bungkusan kotak ngagaduhan penampilan anu saé sareng siklus produksi awét: 20-30 dinten damel, bungkus nétral / bungkus aslina, modeu transportasi: darat, laut sareng hawa.

Kaayaan damel sareng sarat tina sirah silinder
Sirah silinder nanggung beban mékanis anu disababkeun ku kakuatan gas sareng pengetatan baud sirah silinder, sareng dina waktos anu sami, éta kakeunaan beban termal anu tinggi kusabab kontak sareng gas suhu luhur. Dina urutan pikeun mastikeun segel anu alus tina silinder, sirah silinder tiasa teu ruksak atanapi henteu cacad. Pikeun tujuan ieu, sirah silinder kedah ngagaduhan kakuatan sareng kaku anu cekap. Dina raraga ngadamel sebaran suhu sirah silinder sakumaha seragam anu mungkin sareng hindarkeun retakan termal antara asupan sareng korsi klep knalpot, sirah silinder kedah didinginkan ogé.


  • Sirah silinder mobil kualitas luhur:
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

     

    modél Silinder piston
    Modél mobil lumaku Ford FOCUS-DV6 2.2
    Kapindahan mobil 2.2L
    OEN 908867/1433147/9662378080/71724181 / 0200GW
    Jumlah silinder 16

     

    Éta cocog pikeun mobil, kapal, kendaraan rékayasa, mesin tatanén, kualitas aslina, kalayan penampilan anu saé, kapadetan tinggi, lemes, kacaangan sareng daya tahan saatos réngsé. Unggal produk parantos ngalaman pengujian anu ketat sareng kualitas na parantos dijamin. Bungkusan kotak ngagaduhan penampilan anu saé sareng siklus produksi awét: 20-30 dinten damel, bungkus nétral / bungkus aslina, modeu transportasi: darat, laut sareng hawa.

    Aplikasi:

    Éta cocog pikeun mobil, kapal, kendaraan rékayasa, mesin tatanén.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk