Crankshaft mobil kualitas luhur cocog pikeun RenaultE7J

Pedaran pondok:

Modél mobil anu tiasa dianggo: Volkswagen
model: 038109101R / 038109101AH
Kakuatan pangaruh: 1000 (mPa a
Diménsi pakét: 500 * 20 * 20
Jumlah artikel: YD358A


  • Camshaft mobil kualitas luhur:
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Katerangan
    Crankshaft mobil mangrupikeun bagian penting tina mobil. Kualitas crankshaft langsung nangtoskeun umur jasa na. Pabrik urang ngagaduhan peralatan produksi presisi tinggi, jasa mandeg kanggo ngolah, produksi sareng penjualan, sareng tiasa ngarobih produk pikeun konsumén. Kami komitmen pikeun nyayogikeun palanggan sareng sistem ranté suplai anu lengkep pikeun ngagentos hariwang konsumén. Ngabagéakeun palanggan domestik sareng asing ka pabrik kami pikeun rujukan sareng pitunjuk. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, anjeun ogé tiasa ngirim kami email atanapi nyauran kami.

    Parameter produk

    Jenis produk crankshaft
    Nomer OEM ZZ7700273951
    Kualitas Bagian Renault orginal
    Sértipikasi ISO 9001
    Pakét Pakét nétral
    Ukuranna Standar
    Jaminan 12 Bulan
    Harga Kirim panilitian kanggo kéngingkeun harga anu pangénggalna
    Balanja Laut, hawa atanapi express
    Waktos prosés 7-30days saatos mayar sakumaha per kuantitas urutan

    Fitur téknis
    Éta ngagaduhan alat-alat pamrosésan anu maju, metode uji ilmiah sareng angkatan kerja anu bermutu.
    Perusahaan ngagaduhan reputasi anu hadé di bumi sareng luar negeri.
    Kami gaduh sistem jasa purna jual anu lengkep sareng nyayogikeun jasa gancang sareng paduli.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami