Isuzu

  • Strong and durable car crankshaft for Isuzu4JJ1

    Crankshaft mobil anu kuat sareng awét pikeun Isuzu4JJ1

    Modél mobil anu tiasa dianggo: Isuzu4JJ1
    OEM: 8-97311632-1

    Panjelasan Produk:
    Pikeun mesin kasar crankshaft, mesin lathes CNC, mesin panggilingan internal CNC, mesin bubut CNC, sareng alat-alat canggih sanésna bakal seueur dianggo pikeun péngkolan CNC, panggilingan internal, sareng péngkolan-jurnal jurnal utama sareng nyambungkeun jurnal rod pikeun sacara épéktip ngirangan deformasi crankshaft mesin. Pikeun pagawean crankshaft, coét crankshaft anu dikontrol ku CNC bakal seueur dianggo pikeun méréskeun jurnal. Jinis mesin grinding ieu bakal dilengkepan sarat otomatis pikeun alat panyeimbang dinamis kabayang, alat pelacak otomatis pigura tengah, pangukuran otomatis, alat kompénsasi otomatis, ganti baju roda grinding otomatis, laju liniér konstan sareng sarat fungsional sanés pikeun mastikeun stabilitas grinding kualitas. Status gumantungna alat-alat presisi tinggi dina impor henteu diperkirakeun robih dina jangka pondok.

    Perusahaan ngagaduhan alat-alat pengolahan anu saé, metode uji ilmiah sareng angkatan kerja anu saé. Produk utama: bagian-bagian stamping maot anu presisi tinggi; bagian mobil; bagian mékanis sareng bagian mékanis otomatis. Mesin utama: CNC lathe control numerical, lathe control numerical ageung, pusat mesin CNC, grinding silinder internal sareng eksternal, crankshaft grinding, grinding centerless, honing, mirror grinding ... jsb. Mangrupikeun pasangan anu dipercaya anjeun!


  • Sturdy car crankshaft for Isuzu4BD1

    Crankshaft mobil anu kokoh pikeun Isuzu4BD1

    Modél mobil anu tiasa dianggo: Isuzu4BD1
    OEM: 5-12310-163-0
    5-12310-163-A

    Panjelasan Produk:
    Parapuluh induksi frékuénsi panengah tina crankshaft bakal ngadopsi alat manaskeun induksi frékuénsi panengah-dikawasa microcomputer, anu ngagaduhan ciri épisiensi tinggi, kualitas stabil, sareng operasi anu tiasa dikendalikeun.

    Perusahaan kami mangrupikeun pabrik anu ngahususkeun dina produksi, penjualan sareng desain asesoris presisi. Produk-produk utamina ngawula manufaktur kapang, manufaktur mobil, manufaktur mesin, otomasi sareng industri sanésna, sareng komitmen pikeun nyayogikeun palanggan ku téknologi propésional, kualitas luhur sareng jasa tulus. Produk perusahaan ngagaduhan reputasi anu saé, sareng jaringan penjualan parantos gancang nutupan nagara sareng dunya. Éta ngagaduhan tempat dina kapang sareng parangkat pasar bagian presisi, sareng parantos kéngingkeun pujian ti para nasabah.