Crankshaft Renault Peugeot dikirim ka Mesir

雷诺标致发往埃及

Dina tanggal 19 Oktober batang engkol Renault Peugeot dikirim ka Mesir.
Kami khusus dina produksi crankshaft, camshaft, silinder head, pabrikan flywheel. Urang tiasa nawiskeun produk anu saé kalayan harga anu saé. Upami anjeun peryogi nanaon, punten kersa ngahubungi kami.

Pos waktos: Okt-19-2020