Kisaran lengkep crankshafts otomotif Crankshaft

Pedaran pondok:

Pabrik urang ngagaduhan sajarah langkung ti 30 taun, kalayan alat-alat pangolah anu canggih, metode uji ilmiah sareng tenaga kerja anu bermutu. Perusahaan ngagaduhan reputasi anu saé di Guangdong, Xijiang, Jiangsu sareng tempat-tempat sanés. Kami gaduh sistem jasa purna jual anu lengkep sareng nyayogikeun jasa gancang sareng paduli.
Kami ngahasilkeun sababaraha crankshafts tina Perkins, Renault, Toyota, Volkswagen, Beijing Hyundai, Isuzu, sareng sajabana. Perusahaan terus ngembangkeun produk énggal pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan anu béda. Wilujeng naroskeun sareng nganjang ka pabrik pikeun panduan.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

Tilupuluh taun téknologi produksi crankshaft propésional sareng pangalaman, manajemén ilmiah sareng ketat, jaminan sistem kualitas sampurna sareng layanan purna jual anu saé kualitasna janten dasar pikeun kéngingkeun kapercayaan konsumén.
Perusahaan tulus ngabagéakeun babaturan anyar sareng lami sareng konsumén di bumi sareng di mancanagara pikeun sumping ngalaksanakeun sababaraha kerjasama ékonomi, téknis sareng perdagangan.

Bahanna didamel tina kakuatan tinggi nodular beusi tuang sareng dirawat ku téknologi penguatan permukaan pikeun ningkatkeun kakuatan kacapean tina crankshaft. Éta cocog pikeun mobil, kapal, kendaraan rékayasa, mesin tatanén, set generator, kualitas aslina, kalayan penampilan anu saé, kapadetan tinggi, lemes, kacaangan sareng daya tahan saatos réngsé. Unggal produk parantos ngalaman pengujian anu ketat sareng kualitas na parantos dijamin. Bungkusan kotak ngagaduhan penampilan anu saé sareng siklus produksi awét: 20-30 dinten damel, bungkus nétral / bungkus aslina, modeu transportasi: darat, laut sareng hawa.

modél 3E 5E
kakuatan regangan  700-2 (mPa)
Elongasi  2 (%)
Modél mobil lumaku Toyota
Diménsi pakét 50X16X16
Kakuatan pangaruh  230 (J / c㎡)
Bagéan ngaleutikan  33 ﹪)
Nyambungkeun ukuran liang rod 43
Jarak tengah rod penghubung 43,5 (mm)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami