Toyota

  • Quality car crankshaft for Toyota3RZ

    Crankshaft mobil kualitas pikeun Toyota3RZ

    Modél mobil anu tiasa dianggo: Toyota3RZ
    OEM: 13411-75020

    Panjelasan Produk:
    Crankshaft mangrupikeun komponén anu paling penting dina mesin. Éta tahan gaya anu dikirimkeun ku rod panyambungna sareng ngarobahna kana kaluaran torsi ngalangkungan crankshaft sareng ngadorong aksésoris sanésna dina mesin supados tiasa dianggo. Batang engkol dina gaya sentrifugal tina massa anu muter, kakuatan inersia gas sacara berkala sareng gaya inersia anu silihbales, anu ngajantenkeun bantalan engkol tunduk kana beban anu ngagulung sareng torsional. Ku alatan éta, crankshaft diperyogikeun ngagaduhan kakuatan sareng kaku anu cekap, sareng permukaan jurnal kedah tahan-tahan, damel sacara merata, sareng ngagaduhan kasaimbangan anu saé.

    Produkna didamel tina beusi ductile kakuatan-kuat sareng baja palsu, sareng dirawat ku téknologi penguatan permukaan pikeun ningkatkeun kakuatan kacapean tina crankshaft. Éta cocog pikeun mobil, kapal, kendaraan rékayasa, mesin pertanian, set generator, kualitas aslina, kalayan penampilan anu saé, kapadetan tinggi, lemes, kacaangan sareng daya tahan saatos réngsé. Unggal produk parantos ngalaman pengujian anu ketat sareng kualitas na parantos dijamin. Bungkusan kotak ngagaduhan penampilan anu saé sareng siklus produksi awét: 20-30 dinten damel, bungkus nétral / bungkus aslina, modeu transportasi: darat, laut sareng hawa.



  • Standard craft car crankshaft for Toyota2Y

    Crankshaft mobil karajinan standar pikeun Toyota2Y

    Modél mobil anu tiasa dianggo: Toyota2Y
    OEM: 134111-72010

    Panjelasan Produk:
    Dina raraga ngirangan jisim crankshaft sareng kakuatan séntrifugal anu dihasilkeun nalika gerak, jurnal crankshaft sering didamel kerung. Lubang minyak dibentuk dina unggal permukaan jurnal pikeun ngagampangkeun pangenalan atanapi ékstraksi minyak mesin pikeun ngalumasi permukaan jurnal. Dina raraga ngirangan konsentrasi setrés, sendi jurnal utama, pin engkol sareng lengan engkol sadayana dihubungkeun ku busur transisi.

    Produkna didamel tina beusi duktil anu kuat sareng kakuatan anu ditempa, sareng dirawat ku téknologi penguatan permukaan pikeun ningkatkeun kakuatan kacapé tina crankshaft. Éta cocog pikeun mobil, kapal, kendaraan rékayasa, mesin tatanén, set generator, kualitas asli, kalayan penampilan anu saé, kapadetan tinggi, lemes, kacaangan sareng daya tahan saatos réngsé. Unggal produk parantos ngalaman pengujian anu ketat sareng kualitas na parantos dijamin. Bungkusan kotak ngagaduhan penampilan anu saé sareng siklus produksi awét: 20-30 dinten damel, bungkus nétral / bungkus aslina, modeu transportasi: darat, laut sareng hawa.

  • High quality automobile crankshaft for Toyota2RZ

    Crankshaft mobil kualitas luhur pikeun Toyota2RZ

    Modél mobil anu tiasa dianggo: Toyota2RZ
    OEM: 134111-75900

    Panjelasan Produk:
    Fungsi counterweight crankshaft (ogé disebat counterweight) nyaéta nyaimbangkeun gaya séntral anu muter sareng torsi na, sareng kadang éta ogé tiasa nyaimbangkeun gaya inersia bulak balik sareng torsi na. Nalika kakuatan sareng momen ieu saimbang ku nyalira, kasaimbangannana ogé tiasa dianggo pikeun ngirangan beban dina bantalan utama. Jumlah, ukuran sareng panempatan tina counterweight kedah diperhatoskeun numutkeun faktor-faktor sapertos jumlah silinder mesin, susunan silinder sareng bentuk crankshaft. Counterweight umumna dihijikeun sareng crankshaft ku casting atanapi ngajalin. Mesin diesel listrik kakuatan tinggi didamel misah tina crankshaft teras dibungkus babarengan.

    Crankshaft mobil kualitas luhur, cocog pikeun Toyota 2RZ, kualitas pabrik aslina, jaminan sataun. Sistem layanan purna jual anu sampurna bakal masihan anjeun dukungan téknis. Wilujeng sumping konsumén domestik sareng asing pikeun naroskeun sareng nganjang ka pabrik urang.



  • Standard craft car crankshaft for Toyota1Y

    Crankshaft mobil karajinan standar pikeun Toyota1Y

    Modél mobil anu tiasa dianggo: Toyota1Y
    OEM: 134111-72010

    Panjelasan Produk:
    Dukuh beusi crankshaft buleud sudut penguatan rolling bakal loba dipaké dina ngolah crankshaft. Salaku tambahan, prosés penguatan sanyawa sapertos penguatan sudut buleudan sareng penguatan permukaan jurnalisme ogé bakal seueur dianggo dina ngolah crankshaft. Metode penguatan crankshaft baja palsu bakal langkung Taneuh dipasihan jurnal sareng juru bunderan.

    Perusahaan gaduh téknologi canggih sareng analisis lengkep sareng alat uji coba. Mimiti di industri lulus ISO9001-2000 sareng TS16949: sertifikasi sistem kualitas 2009. Aset tetep aya 150 juta yuan. Ayeuna, perusahaan nyertakeun luasna 20.000 méter pasagi, legana bangunan 28,000 méter pasagi, 180 karyawan, langkung ti 200 sét alat pamrosésan sareng uji coba, 2 beusi cetakan palapis pasir produksi palapis casting, sareng 4 lini produksi mesin. Prosés produksi sareng metoda tés mastikeun nuturkeun standar Jérman.

  • Excellencear crankshaft for Toyota1FZ

    Crankshaft unggulan pikeun Toyota1FZ

    Modél mobil anu tiasa dianggo: Toyota1FZ
    OEM: 13401-66021

    Panjelasan Produk:
    Crankshaft mangrupikeun bagian anu paling has sareng penting dina mesin. Fungsina pikeun ngarobih tekanan gas anu dikirimkeun ku batang sambung crankshaft kana torsi, anu dianggo salaku kakuatan pikeun ngaluarkeun karya, ngajalankeun mékanisme kerja anu sanés, sareng ngajalankeun alat bantu mesin pembakaran internal supados tiasa dianggo. Ieu hartosna akselerasi telenges sareng déorasi, dipirig ku deformasi bending anu tinggi, torsi tinggi sareng dampak geter, hasilna setrés anu luhur pisan sareng variabel. Setrés ekstrim sapertos kitu meryogikeun desain ati sareng itungan, pilihan bahan cocog sareng téknologi ngolah batch.

    Pikeun crankshafts anu dihasilkeun dina jumlah anu réa, dina raraga ningkatkeun kualitas produk, lini produksi nitrocarburizing gas atmosfir dumasar nitrogén anu dikawasa ku mikrokomputer bakal dianggo dina waktos payun. Garis produksi nitrocarburizing gas atmosfir basis nitrogén diwangun ku mesin cuci payun (cuci sareng pangeringan), tungku preheating, tungku nitrocarburizing, bak minyak pendingin, mesin cuci tukang (cuci sareng pangeringan), sistem kontrol sareng distribusi gas sareng sistem sanés.

    Ti saprak didirikeun, perusahaan parantos nuturkeun kana kabijakan bisnis "jaminan kualitas, basis reputasi, jasa tulus, sareng silih nguntungkeun", sareng didedikkeun pikeun milarian pangembangan sareng kamajuan umum pikeun palanggan kami, sareng nuhun tulus ka babaturan ti sagala rupa hirup anu gaduh dukungan jangka panjang sareng paduli ngeunaan perusahaan!