Camshaft luhur-tungtung

Pedaran pondok:

Modél mobil anu tiasa dianggo: Volkswagen
model: 038109101R / 038109101AH
Kakuatan pangaruh: 1000 (mPa a
Diménsi pakét: 500 * 20 * 20
Jumlah artikel: YD358A

Panjelasan Produk:
Camshafts mangrupikeun bagian penting tina mesin sareng dihubungkeun kana crankshaft ngalangkungan ranté atanapi sabuk (sabuk waktos, ranté waktos), camshafts disetir ku camshafts sareng ogé ngendalikeun klep. Hubungan ieu ngontrol hawa kana campuran bahan bakar (sistem suntikan tradisional) sareng outlet kaluar ku cara ngajalankeun nilaina.

Produkna didamel tina beusi duktil anu kuat sareng diperlakukeun ku téknologi penguatan permukaan pikeun ningkatkeun kakuatan kacapean tina camshaft. Éta cocog pikeun mobil, kapal, kendaraan rékayasa, mesin tatanén, set generator, kualitas asli, kalayan penampilan anu saé, kapadetan tinggi, lemes, kacaangan sareng daya tahan saatos réngsé. Unggal produk parantos ngalaman pengujian anu ketat sareng kualitas na parantos dijamin. Bungkusan kotak ngagaduhan penampilan anu saé sareng siklus produksi awét: 20-30 dinten damel, bungkus nétral / bungkus aslina, modeu transportasi: darat, laut sareng hawa.





Camshaft ngoperasikeun klep ieu ku lobus anu aya dina poros camshaft nyalira, sabab aranjeunna muterkeun mencét klep ka handap. Klep anu dipasang di cinyusu (tiasa diteken hawa dihirupkeun) sareng balik deui ka lokasi aslina, ngantosan waktos salajengna lobus muterkeun deui babak, neraskeun siklusna. Aya klep masuk sareng klep outlet udara sareng dina desain mesin sapertos DOHC (cam overhead ganda) tiasa gaduh dua sét klep per inlet atanapi outlet.



Anjeun tiasa ngabayangkeun yén crankshaft disambungkeun kana camshafts via cambelt, sareng camshafts sambung kana valves, sadayana damel sinergi. Salila kaayaan operasi normal, profil camshaft standar tiasa diluyukeun pikeun ciri mesin anu tangtu, tapi aya set-up nilai variabel anu bahkan tiasa ngarobih profil cam pikeun kagunaan performa- Honda khusus dikenal pikeun téknologi sapertos kitu.

Kagagalan camshafts anu umum kalebet maké teu normal, sora anu henteu normal, sareng patah tulang. Pakéan sareng cimata anu henteu normal sering kajantenan sateuacan aya gangguan sareng patah tulang anu teu normal.
(1) Camshaft perenahna ampir di tungtung sistem pelumasan mesin, janten kaayaan pelinciran henteu optimis. Upami pompa minyak teu cekap tekanan pasokan kusabab waktos panggunaan anu kaleuleuwihi atanapi alesan sanésna, atanapi jalan minyak pelincir diblokir, minyak pelumas henteu tiasa dugi ka camshaft, atanapi torsi anu ngencatkeun batré anu ngencengkeun sambel ageung teuing, minyak pelumas moal tiasa lebet celah camshaft. Nyababkeun maké normal tina camshaft.
(2) Pakéan camshaft henteu normal bakal nyababkeun celah antara camshaft sareng perumahan bantalan ningkat, sareng kapindahan aksial bakal kajadian nalika camshaft ngalir, ngahasilkeun noise anu teu normal. Pakéan henteu normal ogé bakal ngakibatkeun kanaékan celah antara cam drive sareng tappet hidrolik. Nalika cam sareng tappet hidrolik digabungkeun, pangaruh bakal kajantenan, hasilna aya sora anu henteu normal.
(3) Camshafts kadang-kadang ngalaman gagal sapertos parah. Sabab ilahar kaasup tappets hidrolik cracking atanapi maké parah, pelumasan goréng parna, camshafts kualitas goréng, sareng ruptures waktos camshaft waktos.
(4) Dina sababaraha kasus, kagagalan camshaft disababkeun ku alesan manusa, utamina nalika mesinna henteu leres dibongkar nalika mesin didereskeun. Salaku conto, nalika ngaleupaskeun tutup bantalan camshaft, anggo palu pikeun mogok niatna atanapi anggo obeng pikeun pry tekanan, atanapi pasang tutup bantalan dina posisi anu lepat, janten penutup bantalan henteu cocog sareng bantalan bantalan, atanapi torsi anu ngenceng tina sambel pengikat penutup bantalan ageung teuing. Nalika masang sampul bantalan, perhatoskeun panah arah sareng nomer posisi dina permukaan tutup bantalan, sareng anggo rengkuh torsi pikeun ngencatkeun bungkus cangkéng panangan anu ketat saluyu sareng torsi anu parantos ditangtoskeun.


  • Camshaft mobil kualitas luhur:
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

     

    Modél mobil lumaku Volkswagen
    modél 038109101R / 038109101AH
    Kakuatan pangaruh 1000 (mPa)
    Diménsi pakét  500 * 20 * 20
    Nomer tulisan  YD358A

     

    Detil Produk:
    Bahanna didamel tina beusi duktil anu kuat sareng diperlakukeun ku téknologi penguatan permukaan pikeun ningkatkeun kakuatan kacapean tina camshaft. Éta cocog pikeun mobil, kapal, kendaraan rékayasa, mesin tatanén, kualitas aslina, kalayan penampilan anu saé, kapadetan tinggi, lemes, kacaangan sareng daya tahan saatos réngsé. Unggal produk parantos ngalaman pengujian anu ketat sareng kualitas na parantos dijamin. Bungkusan kotak ngagaduhan penampilan anu saé sareng siklus produksi awét: 20-30 dinten damel, bungkus nétral / bungkus aslina, modeu transportasi: darat, laut sareng hawa.

    Aplikasi:
    Éta cocog pikeun mobil, kapal, kendaraan rékayasa, mesin tatanén, kualitas aslina.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk